WhatsApp به شما اجازه می دهد تا کنترل کنید که چه کسی می تواند شما را به یک گروه اضافه کند

در یک تلاش خوب برای کمک به برگرداندن قسمتی از وقت گرانبهای شما و همچنین تلاش برای جلوگیری از گسترش اطلاعات غلط از طریق سرویس های پیام رسانی، WhatsApp در نهایت تنظیمات حریم خصوصی جدیدی را اضافه کرده که به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید که چه کسانی می توانند شما را به گروه ها اضافه کنند.

ویژگی جدید به شما امکان می دهد یکی از این سه گزینه را انتخاب کنید: «هیچکس»، «مخاطبین من» و «همه».

گزینه ی “هیچ کس” قدرتمندترین حالت ممکن است، زیرا هر کسی به هر گروهی که شما را دعوت کند مجوز شما را برای اضافه شدن نیاز خواهد داشت، در حالت “مخاطبین من” فقط کاربرانی که در دفترچه تلفن گوشی خود دارید میتوانند شما را به یک گروه اضافه کنند. “همه” هم عملا همان تنظیمات پیش از آپدیت است. 

تنظیمات حریم خصوصی جدید در روز 3 آوریل آغاز شد و طی هفته های آتی همه به آن دسترسی خواهند داشت، فقط اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه برنامه در تلفن شما نصب شده باشد.

برای دسترسی به این ویژگی، به تنظیمات بروید، روی Account> Privacy> Groups و سپس یکی از سه گزینه ممکن را انتخاب کنید.

اگر که گزینه ی “هیچکس” را انتخاب کنید، هر کسی که شما را به یک گروه اضافه کند، برایتان دعوت خصوصی از طریق یک چت جداگانه ارسال می شود که به شما امکان می دهد که تصمیم بگیرید آیا عضو شوید یا خیر، پس از آن سه روز برای قبول یا رد دعوت مهلت خواهید داشت.

راه اندازی تنظیمات حفظ حریم خصوصی جدید در میان نگرانی های رو به رشد در مورد چگونگی استفاده از برنامه های پیام رسان معروف برای انتشار اطلاعات غلط و همچنین استفاده از سوی فعالان سیاسی برای راه اندازی کمپین های تبلیغاتی با اضافه کردن تعداد زیادی از افراد به گروه ها بدون رضایت قبلی آنها اتفاق می افتد.

برای مثال، پیش از انتخابات سال ۲۰۱۸ در برزیل، اعضای کمپین ها با استفاده از نرم افزارهایی که در فیس بوک شماره تلفن های ثبت شده ی مربوط به برزیل را ردیابی میکرده موفق به اضافه کردن عده زیادی از مردم به گروه های تبلیغاتی شده بودند، WhatsApp اعلام کرده که ۱۲۰ میلیون نفر در بین ۲۰۹ میلیون نفر جمعیت برزیل از این برنامه می کنند.